Ballina Vendi NENTORI I ÇLIRIMIT, KONCERT I MADH FESTIV NE FIER

NENTORI I ÇLIRIMIT, KONCERT I MADH FESTIV NE FIER

2

Ka qene koncerti me titullin kuptimplote “Nentori I Clirimit”, ai qe ka finalizuar dite te tera veprimtarish ne Fier, ne kuader te festave te nentorit dhe vitit te Skenderbeut. Nje orkester profesioniste, kengetaret me e mire, valltaret dhe intepretuesit me ne ze, I kane bere jehone dites se clirimit te vendit. Te gjitha keto dite, qe I kane paraprire 28 dhe 29 nentorit jane shoqeruar me nje mori aktivitetesh, kushtuar edhe vitit te Skenderbeut.

 

https://youtu.be/_HbTPV0X03s