Ballina Vendi VIJON ZBATIMI I PROJEKTIT PER GJANICEN, NDERPRITET FURNIZIMI ME UJE GJATE SE...

VIJON ZBATIMI I PROJEKTIT PER GJANICEN, NDERPRITET FURNIZIMI ME UJE GJATE SE ENJTES

2

Ne kuader te zbatimit te projektit “Rehabilitimi i lumit Gjanica” Fier, kompania zbatuese ka kerkuar nderprerje te furnizimit me uje ne qytetin Fier gjate dites se enjte. Punimet te cilat po kryhen ne qender te qytetit dhe pergajte shtratit te lumit, kane bere qe kompania ne fjale te bej edhe njoftimin perkates per qytetert, te cilet duhet te marrin masa per furnizimin me uje, nga ora 10:00- 24:00 te dites se enjte.

https://youtu.be/FydTwOPb0MA