Ballina Vendi 600 NXENES TE DALLUAR, BASHKIA FIER SHPERBLEN ME TE MIRET

600 NXENES TE DALLUAR, BASHKIA FIER SHPERBLEN ME TE MIRET

2

Rreth 600 nxenes me rezultate te shkelqyera ne mesime jane bere pjese e koncertit te madh festiv, organizuar nga Bashkia e Fierit. Zhvilluar ne formen e nje spektakli, ku nuk kane munguar kenget dhe numrat koreografik, eshte bere edhe shperndarja e dhuratave per nxenesit e dalluar, ne nje aktivitet qe eshte kthyer ne tradite tashme. Kjo veprimtari eshte pershendetur nga kreu I Bashkise se Fierit Armando Subashi, I cili esht ndalur tek vemendja qe I eshte dhene ketij sektori, ndersa per arritjet e nxenesve ka folur drejtoresha e Drejtorise Arsimore Yllka Beci