Ballina Vendi BASHKIA PATOS, ZHVILLOHET DEGJESE PER PLANIN E PERGJITHSHEM VENDOR

BASHKIA PATOS, ZHVILLOHET DEGJESE PER PLANIN E PERGJITHSHEM VENDOR

2

Eshte zhvilluar kete te marte ne sallen e konferencave te pallatit te kultures ne Patos, degjesa e pare publike, mbi hartimin e planit te pergjithshem vendor per Bashkine e Patosi. Ashtu sic dihet tashme, Bashkia Patos, eshte perzgjedhur dhe financuar nga qeveria per hartimin e Planit te Pergjithshem Vendor, i cili, edhe sipas kryebashkiakes Rajmonda Balilaj, eshte instrumenti me i rendesishem i planifikimit per bashkine.

https://youtu.be/t7pLE1taKPM