Ballina Vendi DISA TE ARRESTUAR NE FIER DHE LUSHNJE PER VEPRA TE NDRYSHME PENALE

DISA TE ARRESTUAR NE FIER DHE LUSHNJE PER VEPRA TE NDRYSHME PENALE

2

Disa shtetas jane ven ne pranga ne Fier e Lushnje per vepra te ndryshme penale. Dy prej tyre jane ndaluar pasi drejtonin mjetin ne gjende te dehur, madje kane kundershtuar me dhune punonjesin e policise se rendit. Nje tjeter person eshte arrestuar pasi Gjykata e Shkalles se Pare Vlore, ka caktuar masen e sigurise “Arrest ne burg”, per vepren penale “Vjedhje”.

https://youtu.be/ftTi9YJORbI