Ballina Vendi ZERI QYTETAR, SONDAZH NE 4 NJESI ADMINISTRATIVE TE BASHKISE LUSHNJE

ZERI QYTETAR, SONDAZH NE 4 NJESI ADMINISTRATIVE TE BASHKISE LUSHNJE

2

Njohja e qytetareve me te drejtat e tyre, por mbi te gjitha gjetja e nje zgjidhje, ka qene kryefjale e nje sondazhi te kryer ne 4 Njesi Administrative te Bashkise Lushnje. Ne fokus kane qene problematikat qe shoqerojne banoret dhe sa prane tyre ndodhet pushteti vendor ne zgjidhjen e tyre.

https://youtu.be/icGxXAnAxvs