Ballina Vendi BANDA MUZIKORE E FIERIT, 80 VITE RRUGETIM ARTISTIK

BANDA MUZIKORE E FIERIT, 80 VITE RRUGETIM ARTISTIK

2

80 vjetori I krijimit te bandes muzikore te qyteit te fierit,eshte perkujtuar sot, me nje aktivitet organizuar ne mjediset e muzeut historikte qytetit. Te pranishmit gjate fjales se tyre kane theksuar se formacionet e bandave muzikorejane tregues i zhvillimit urban te nje qyteti dhe shenje e nivelit te tijkulturor. Mes te ftuarve te shumte ne takim ishte I pranishem edhe prefekti Iqarkut Fier, Baki Bala dhe nenkryetarja e Bashkise Gentiana Cakrani

https://youtu.be/NA60bESXMr8