Ballina Vendi DALIN ME REZULTATE TE SHKELQYERA, BASHKIA FIER DHE DAR VLERESOJNE NXENESIT E...

DALIN ME REZULTATE TE SHKELQYERA, BASHKIA FIER DHE DAR VLERESOJNE NXENESIT E DALLUAR

2

Puna e bere gjate nje viti nga nxenesit e shkollave te mesme, publike dhe jopublike te Bashkise se Fierit eshte vleresuar ne nje mbremje festivie, organizuar posacerisht per nxenesit e dalluar. Ne nje atmosfere ku nuk ka munguar muzika, humori dhe kercimi, I eshte bere jehone, atyre, nxenesve te dalluar te shkollave te mesme.

https://youtu.be/3MDYNvMELgI