Ballina Vendi VIJON REHABILITIMI I AKSIT DREJT DAREZEZES DHE SEMANIT

VIJON REHABILITIMI I AKSIT DREJT DAREZEZES DHE SEMANIT

2

Ka mberritur deri ne kthesen e Pojanit asfaltimi I rruges, qe lidh Fierin me Semanin e Darezezen, por edhe me parkun arkeologjik te Apolonise. Gjate ketyre diteve eshte punuar per shtrimin e rruges, ndersa kjo e fundit do te jete brenda parametrave te kerkuar. Rruga ne fjale ka qene problematike per banoret e zones dhe synon ti jap fund jo vetem vuajteve te tyre, por  te zgjidh dhe fluksin e automjeteve qe shkojne ne zonat bregdetare dhe ato turistike.

https://youtu.be/L3otia9UffA