tvkombi
tvkombi

KRIJIMTARIA E MAJLIDA RAMES, TAKIM NE AKADEMINE E SHKENCAVE

Vendi

Publikuar ne:17:04 - 09/04/2018

Akademia e shkencave ka qene mikepritesja e nje aktiviteti ku eshte diskutuar mbi krijimtarine 15 vjecare te shkrimtares dhe studiueses Majlinda Rama. Te pranishmit kane vleresuar lart korpusin krijues te deritanishem te Rames, ndersa do te ndaleshin gjeresisht ne librin e botuar se fundmi ne Maqedoni. “Lule te egra” u cilesua si nje nder prurjet me te rendesishme te viteve te fundit ne poetiken shqipe.

https://youtu.be/N-lwdEBrM2M

Ju sugjerojmë