tvkombi
tvkombi

NDERRON JETE KENGETARI FIERAK VILSON SHAHO

Vendi

Publikuar ne:16:31 - 10/04/2018

Ka nderruar jeten, I vetem ne shtepine e tij, ne moshen 63 vjecare, kengetari fierak Vilson Shaho. Per vite me radhe Vilson Shaho eshte bere pjese e aktiviteteve kulturore te organizuara ne qytetin e Fierit dhe jo vetem, duke interpretuar pjese te ndryshme te muzikes klasike dhe asaj popullore. Mungesa prej disa ditesh, ka bere qe te aferm te Shahos te shkojne ne banesen e tij, ku e kane gjetur pa shenja jete.

https://youtu.be/0j97RtVSx88

Ju sugjerojmë