Ballina Vendi VIJOJNE NETET VERORE, ARTISTET E VEGJEL RREMBEJNE DUARTROKITJET TE ARTEDASHESVE

VIJOJNE NETET VERORE, ARTISTET E VEGJEL RREMBEJNE DUARTROKITJET TE ARTEDASHESVE

2

Pas neteve te piktures dhe poezise aktiviteti maratonë “Netë verore” ka vijuar me ndaleswn e radhes, ate te valles. Ne nje nate te bukur, u perfermuan dhjetra valle nga treva te ndryshme te Shqiperise, ndersa repertorit iu shtuan edhe balet klasik, modern, ritmik etj.

 

 

 

https://youtu.be/G5bMVsX2A-c