Ballina Vendi ARTUR VELO: PO VUAJ DENIMIN PER NJE VEPER QE NUK E KAM...

ARTUR VELO: PO VUAJ DENIMIN PER NJE VEPER QE NUK E KAM KRYER

3

Drejtori I pergjithshem I burgjeve Arben Cuko, shoqeruar nga Deputete, krere vendore dhe drejtoret e te gjithe burgjeve te vendit jane ndalur sot ne burgun e Fierit, ku sefundmi eshte ndertuar edhe nje mjedis I vecante takimi per te denuarit dhe familjaret e tyre, kryesisht femijet. Pikerisht ketu kemi arritur te shkepusim edhe historine e Artur Velos, I cili ka treguar historine e tij, duke these se eshte duke vuajtur denimin per nje veper qe nuk e ka kryer.

 

 

 

https://youtu.be/ifonwahD5J4