Ballina Vendi “FORCA E LIGJIT”, SEKUESTROHEN PASURITE E 49 VJECARIT FATOS FASKO

“FORCA E LIGJIT”, SEKUESTROHEN PASURITE E 49 VJECARIT FATOS FASKO

2

Ne kuader te operacionit “Forca e Ligjit” jane sekuestruar pasuri te paluajtshme, llogari bankare dhe automjete, ne pronesi te shtetasit Fatos Fasko. 49 vjecari Fasko banues ne Radostin, Fier, eshte i denuar me 9 vjet e 4 muaj burg per veprat penale  “Oraganizata kriminale” dhe “Ndihma per kalim te paligjshem te kufirit”. Pasurite e sekuestruara jane apartamente, prona, automjete dhe llogari bankare

 

 

 

https://youtu.be/lCrd0ECD38k