Ballina Vendi SHEMBJA E TEATRIT, VLAHUTIN FLET NGA FIERI.

SHEMBJA E TEATRIT, VLAHUTIN FLET NGA FIERI.

2

Ndonëse ligji për shembjen e Teatrit Kombëtar kaloi për miratim vetëm me votat e maxhorancës, duke u kundërshtuar nga opozita, por edhe artistët dhe shoqëria civile, ka ardhur edhe reagimi nga ambasadorja e BE në Tiranë, Romana Vlahutin. Në një takim në Fier Vlahutin i bëri thirrje qeverisë që të bëjë dëgjesa me qytetarët dhe të arrihet në një marrëveshje. Ajo theksoi mes të tjerash se për këtë çështje ka marrë disa letra, ndërsa shtoi se pas një analize të thellë do të vijë edhe përgjigja nga BE.

 

 

https://youtu.be/7Tv4_215XTk