Ballina Vendi HAPET “KE BUENO”, BIZNESI I PARË SOCIAL NIS PUNEN NË FIER.

HAPET “KE BUENO”, BIZNESI I PARË SOCIAL NIS PUNEN NË FIER.

2

Ka hapurt dyert ne Fier, “Ke bueno”, biznesi I parw social me beshtetjen finaciar te Bashkimit Evropian. Per ti dhene startin kesaj inisiative te re, e pranishme ne Fier ka qene kreu i Delegacionit të Bashkimit Evropian në Shqipëri, znj. Romana Vlahutin. Pjese e takimit ishin minister Manastirliu dhe Gjonaj, Nenkrytarja e Kuvendit Vasilika Hysi, perfaqesues te institucioneve te ndryshme, nenkryetarja e bashkise se Fierit Enkelejda Peshkepia etj

 

 

 

https://youtu.be/JP7BXd1CEdE