Ballina Vendi VIJOJNE NDIHMAT PER FAMILJEN BUZI, USHQIME DHE TE HOLLA PAS APELIT NE...

VIJOJNE NDIHMAT PER FAMILJEN BUZI, USHQIME DHE TE HOLLA PAS APELIT NE MEDIA

2

Duket se apeli per ndihme, bere nga Entela Buzi, ka ndergjegjesuar disa qytetare, brenda e jashte vendit, te japin kontributin e tyre per te shuar sadopak urine e kesaj familje te varfer. Ndihma kane mberritur nga qytetare te shumte, ndersa ne llogarine bankare te hapur keto dite nga vete Entela, kane  ardhur edhe disa te holla te cilat ajo mendon ti mbledh per te ndertuar nje shtepi te vogel. Edhe sot nuk kane munguar ndihmat ne ushqime, ndersa u eshte bere thirrje te gjithe atyre qe kane mundesi te ndihmoje me sa te munden.

https://youtu.be/YeMTcAKBRLA