tvkombi
tvkombi

GRIPI DHE FRUTHI, MOMENTI PER TU VAKSINUAR

Vendi

Publikuar ne:18:46 - 16/01/2019

Ministria e Shendetesise ka leshuar alarmin per virusin gripal ne vend, duke theksuar qe te behet kujdes pasi edhe gripi vret. Specialist te Drejtoris se Shendetit Publik ne Fier jane shprehur se kjo periudhe e vitit njihet per  infeksionet respiratore dhe per kete qellim ne 3 mujorin e fundit jane mare 7500 doza antigrip, ndersa u behet thirrje qytetareve te vaksinohen. Po e njejta thirrje shkon edhe per vaksinen e fruthit, edhe pse situata nuk eshte problematike.

https://youtu.be/mZB_Q0sDJQc

Ju sugjerojmë