Ballina Vendi NDIHMAT PER FAMILJEN BUZI VIJOJNE, USHQIME DHE VESHMBATHJE PER 4 PJESTARET E...

NDIHMAT PER FAMILJEN BUZI VIJOJNE, USHQIME DHE VESHMBATHJE PER 4 PJESTARET E SAJ

2

Kur te gjithe ate qe munden behen bashke, kalohen edhe situatat me te veshtira. Nen kete moto, kane vijuar te shkojne ndihma prane familjes Buzi ne Kallm. Ushqime, veshmbathje e sasi te vogla parash, kane mberritur prane kesaj familje, e cila si zgjidhje afatgjate sheh ndertimin e nje shtepie te vogel

https://youtu.be/wYmFb9yfQKc