tvkombi
tvkombi

URAT MBI GJANICE, NIS RIKONSTRUKSIONI I URES ME HARK

Vendi

Publikuar ne:17:13 - 17/01/2019

E ndersa vijon me intensitet puna per rehabilitin e lumit Gjanice dhe qendees se qytetit te Fierit, nje pjese e rendesishme jane edhe urat mbi lum. Ne baze te projektit  Ura e Hekurt dhe Ura me Shkalle do ti nenshtrohen rikonstruksionit total, nderkohe qe midis ketyre te dyjave do te ndertohet edhe nje ure e re, me stile te ndryshem nga njera tjetren por ne funksion te qytetareve, kembesoreve dhe automjeteve. E para ne radhe per rikonstruksion eshte ura me hark, prane Kishes se Shen Gjergjit.

Ju sugjerojmë