Ballina Vendi PERFSHIHET NGA ZJARRI GRYKA E PUSIT TE NAFTES NE ZHARREZ

PERFSHIHET NGA ZJARRI GRYKA E PUSIT TE NAFTES NE ZHARREZ

2

Nje gryke pusi nafte ne Zharrez te Fierit eshte perfshire nga zjarri mbremjen e djeshme. Mesohet se gropa e pusit ka qene me mbetje te naftes bruto, ndersa nuk dihen ende shkaqet e zjarrit. Pusi me numer 2702 i perket kompanise Albpetrol dhe fatmiresisht ai ka qene larg zones se banuar, duke evituar edhe demet materiale

https://youtu.be/WKskrtc94J8