tvkombi
tvkombi

VIDHET BANESA. 7 MILIONE LEKE DHE DISA ORENDI

Vendi

Publikuar ne:17:49 - 15/02/2019

Nje banese ne katin e trete te nje pallati ne fshatin Ferras ne Fier ka rene pre e grabitesve. 7 milione leke, nje televizor dhe nje kompjtur jane marre nga banesa, gjate kohes qe ne kete te fundit nuk kishte njeri. Polica po punon per gjetjen e autoreve, ndersa ka arritur te mbledh prova ne shtepine e grabitur.

https://youtu.be/8aLrt6uYGuQ

Ju sugjerojmë