Ballina Vendi LULESHTRYDHJA E KAFARAJT, KULTIVUESIT KERKOJNE ME SHUME MBESHTETJE

LULESHTRYDHJA E KAFARAJT, KULTIVUESIT KERKOJNE ME SHUME MBESHTETJE

2

Gjate kesaj periudhe te vitit, kultura e luleshtrydhes njeh edhe kulmin e prodhimit te saj. Kafaraj, eshte nje nder zonat e njohura per kultivimin e ketij fruti, ndersa fermere te zones dhe grumbullues te saj, shprehen se mbeshtetja duhet te jete me e madhe. Per njerin prej tyre, duhet te kete kontroll ne dogana, per te mos lejuar importin nga vendet e rajonit, pasi cilesia dhe cmimi I luleshtrydheve ne vend jane shume here me te mira.

https://youtu.be/dcBm4snsLhQ