Ballina Vendi MERR FUND PROBLEMATIKA, TRANSFORMOHET RRUGA “LEON REI”

MERR FUND PROBLEMATIKA, TRANSFORMOHET RRUGA “LEON REI”

2

Rruga “Leon Rei” ne qytetin e Fierit eshte totalisht e amortizuar, e per me teper nuk ofron standardet e nevojshme per kalimtaret dhe drejtuesit e mjeteve. Duke pare gjendjen e kesaj rruge, bashkia e Fierit ka gati projektin rehabilites te kesaj rruge, I cili e transformon totalisht ate.

https://youtu.be/z6G_BRW8Gio