Ballina Vendi PASTICERI “BLETA”, NJE TJETER NJESI SHITJE NE SHERBIM TE QYTETAREVE

PASTICERI “BLETA”, NJE TJETER NJESI SHITJE NE SHERBIM TE QYTETAREVE

2

Nje tjeter njesi shitje e pasticerise dhe furrit te bukes “Bleta” eshte tashme ne dispozicion te qytetareve. E pozicionuar ne rrugen e Semanit, sapo kalon shinat e trenit, dyqani me I ri I pasticeri “Bleta” mirepret te gjithe adhuruesit e embelsirave dhe prodhimeve te brumit. Eksperciena e gjate dhe cilesia e prodhimeve, ben qe “Bleta” te jete zgjedhja e shume konsumtaroreve.

https://youtu.be/wxMIHTOZjks