Ballina Vendi VETEVRITET ME ARME GJAHU NJE 55 VJECAR NE FSHATIN KALLM I VOGEL

VETEVRITET ME ARME GJAHU NJE 55 VJECAR NE FSHATIN KALLM I VOGEL

2

Eshte veteqelluar me arme gjahu brenda baneses se tij, nje 55 vjecar nga fshati Kallm I Vogel ne Fier. Alush Kumanaku eshte gjetur I pajete nga bashkeshortja dhe djali ne njeren prej dhomave te baneses ku jetonte, ndersa familjare te tij kane deklaruar se nuk ka pasur asnje motiv qe ta shtyj 55 vjecarin drejt ketij akti. Ata kane thene se Alushi bente nje jete normale dhe se nuk kishte shfaqur asnje shenje qe mund ti conte te mendonin se do te ndermerrte je akt te tille.

 

 

https://youtu.be/s6DUwWz0fkU