Ballina Vendi SISTEMI I REFERIMIT ON-LINE, GJINI: KERKOHET MIREKUPTIMI I QYTETAREVE PER SHMANGUR RADHET

SISTEMI I REFERIMIT ON-LINE, GJINI: KERKOHET MIREKUPTIMI I QYTETAREVE PER SHMANGUR RADHET

2

Edhe pse eshte instaluar dhe funksionon nje sistem I mirefillte on line per referimin e vizitave tek mjeket specialist, serish ne polikliniken e specialiteteve ne Fier ka fluks qytetaresh. Keta te fundit ende nuk jane mesuar me kete menyre te re funksionimi, e cila nese zbatohet me perpikmeri eleminon radhet dhe shmang pritjet e gjata. Per shefen e poliklinikes se Fierit, doktoreshen Greta Gjini, kerkohet bashkepunimi I qytetareve, per te evituar problematikat, pasi ne sherbim te tyre jane mjeke, infermier dhe staf ndihmes, te cilet garantojne sherbim cilesor dhe ne kohe, pa u dashur te presin ne radhe ne recepsion.

 

 

https://youtu.be/aDlccQq8oZo