Ballina Vendi TURI I LLOGARIDHENIES, MINISTRJA NIKOLLA TAKIME NE STRUM DHE ZHARREZ

TURI I LLOGARIDHENIES, MINISTRJA NIKOLLA TAKIME NE STRUM DHE ZHARREZ

2

Asnje shqetesim nuk duhet te kene nxenesit per provimet e Matures Shteterore per shkak te vendit ku do te zhvillohen provimet. Kete sqarim ministrja e Arsimit Lindita Nikolla e beri per te gjitha maturantet nga Fieri  gjate takimit per turin e Llogaridhenies Publike te Qeverise. Ministrja Nikolla foli me banoret edhe per cilesine e mesuesve ne sistem, duke u ndalur ne dy momente, tek  Portali Mesues per Shqiperine dhe reforma ne fakultetet e edukimit.

 

 

https://youtu.be/aKJl2kCttck