tvkombi
tvkombi

FESTE DHE BUZEQESHJE, FESTOHET 1 QERSHORI NE FIER

Vendi

Publikuar ne:16:46 - 01/06/2018

Nen moton “Feste dhe Buzeqeshje”, Bashkia Fier I ka uruar 1 Qershorin te gjithe vogelusheve, ne nje aktivitet ku pjese ishin 10 kopshtet publike te qytetit. Nje koncert masiv ka pasuar garat me bicikleta te vogelusheve, ndersa  veprimtaria eshte pershendetur nga nen kryetarja e Bashkise se Fierit Gentiana Cakrani.

 

 

 

https://youtu.be/5v6YDkKfNmY

Ju sugjerojmë