Ballina Vendi VETERINERI NE SAFARI PARK: KAFSHET GEZOJNE SHENDET TE PLOTE, MADJE JANE...

VETERINERI NE SAFARI PARK: KAFSHET GEZOJNE SHENDET TE PLOTE, MADJE JANE MBIPESHE

2

Pas publikimit te disa videove ku shihej nje luan I gjymtuar dhe me nje sy te nxire ne mjediset e Safari Park ne Fier, ne kemi pare nga afer gjendjen e kafsheve ne kete park. Sot, kafshet ishin jo vetem te shendeteshme, por sipas veterinerit te parkut, edhe mbi peshe. Veterineri ka pohuar se kafshet jane te gjitha te vaksinuara dhe kontrolluara, sipas tij problem jane vetem hapsirat, te cilat duhet te jene me te medha.

 

 

 

 

https://youtu.be/FNSdylvcQsY