Ballina Vendi QENDRA E QYTETIT DHE REHABILITIMI I LUMIT GJANICE, NIS ZBATIMI I PROJEKTIT

QENDRA E QYTETIT DHE REHABILITIMI I LUMIT GJANICE, NIS ZBATIMI I PROJEKTIT

2

Ka nisur puna per qendren e qytetit te Feirit dhe rehabilitimin e lumit Gjanice. Mjetet e renda kane zbritur ne terren duke nisur punen pikerisht prane shtratit te lumit, per ta vijuar ate ne te gjithe hapsiren qe perfshin projektti ne fjale.  Projekti per rikonceptimin e qendres se qytetit te Fierit, me vlere 811.563.000 leke parashikon nje qender moderrne dhe te aksesueshme nga te gjithe

 

 

 

https://youtu.be/FG-Mjb70t38