Ballina Vendi VERSHIMET E VJOSES, BASHKIA FIER RIPARON RRUGET E DEMTUARA

VERSHIMET E VJOSES, BASHKIA FIER RIPARON RRUGET E DEMTUARA

2

Ne bashkepunim me Forcat e Armatosura, Bashkia e Fierit, ka nisur punen per riparimin e rrugeve te demtuara nga vershimi I lumit Vjose, gjate permbytjeve te ndodhura ne stinen e dimrit. Punimet jane ndjekur nga afer nga Kreu I Bashkise se Fierit Armando Subashi, ndersa jane vleresuar nga banoret e zonave te prekura. Por keto nuk jane te vetmet masa qe Bashkia Fier ka ndermarre per te eleminuar demet dhe minimizuar shkaktaret, pasi pritet zgjidhja perfundimtare per te shmangur daljen nga shtrati te lumit Vjose.

 

 

https://youtu.be/CDvzFKyT2ms