Ballina Vendi ULET SIPERFAQA E MBJELLE ME GRURE, FERMERET SHTOJNE KULTIVIMIN E TERSHERES

ULET SIPERFAQA E MBJELLE ME GRURE, FERMERET SHTOJNE KULTIVIMIN E TERSHERES

2

Nga viti ne vit vjen ne ulje siperfaqa e mbjelle me kulturen e grurit ne Fier dhe Mallakaster. Ne baze te shifrave zyrtare , marre nga Drejtoria Rajonale e Bujqesise ne Fier, nga ana e fermereve ka tendence qe te kultivohet me pak grure, duke pare edhe cmimin e ketij te fundit ne treg. Nga po te njejtat burime behet me dije se ka pasur shtim te siperfaqeve te mbjella me tershere.

 

 

https://youtu.be/YO1psNMEHeA