Ballina Vendi KLINIKAT VENDORE TE LIGJIT, TAKIM NE FIER

KLINIKAT VENDORE TE LIGJIT, TAKIM NE FIER

2

Prezantimi dhe funksionimi I klinikave vendore te ligjit ka qene ne thelb te nje takimi organizuar ne qytetin e Fierit. Te pranishmit jane njohur nga afer me kete projekt, I cili per qellim ka forcimin e metejshem te demokracise ne nivel vendor dhe forcimin e avokatise ne sherbim te interesit public.

 

 

 

https://youtu.be/wGIrF6VRYR0