Ballina Vendi VENDOSJA E TVSH PER BIZNESIN E VOGEL, 100 BIZNESE NE FIER ULIN...

VENDOSJA E TVSH PER BIZNESIN E VOGEL, 100 BIZNESE NE FIER ULIN QEPENAT

2

Kane ulur qepenat ne shenje proteste pas vendimit per vendosjen e TVSH, rreth 100 biznese te vegjel qe ushtrojne aktivitetin e tyre ne qytetin e Fierit. Sipas vete tregtareve kjo skeme e ben sipermarrjen e tyre me te veshtire dhe te paperballueshme, pasi biznesi I tyre nuk arrin te perballoje as kostot e veta operative.

https://youtu.be/9efwMbJJl9k