Ballina Vendi RINISIN PROTESTAT E NAFTETAREVE NE BALLSH

RINISIN PROTESTAT E NAFTETAREVE NE BALLSH

2

Naftetaret e kombinatit te perpunimti te thelle te naftes ne ballsh I jane rikthyer protestave.   Pasi kane çare kordonin e policies, punetoret kane hyre me force ne uzine dhe kete here ne mbeshtetje te tyre ishte edhe sindikata e naftetareve dhe konfederata e sindikatave shqiptare. Nder te tjera protestuesit kundershtuan edhe firmosjen e kontratave individuale per 150 vete nga kompania, Bylis Energy, me pretendimin se ato jane selective, ndersa pa kontrate kane mbetur edhe 1000 punetore te tjere

https://youtu.be/5P35qb47PxE