Ballina Vendi BLLOKIMI I RRUGEVE KRYESORE, PROTESTA PA INCIDENTE

BLLOKIMI I RRUGEVE KRYESORE, PROTESTA PA INCIDENTE

2

Protestues te drejtuar edhe nga deputete te partrive opozitare PD dhe LSI u mblodhen te rrethrrotullimi i Bradasheshit ne Elbasan, per te bllokuar rrugen qe lidh Tiranen me juglindjen, tek rrethrrotullimi ne Çerme te Lushnjes per Jugun dhe tek rrethrrotullimi i Milotit per te bllokuar rrugen drejt veriut. Ne te gjitha keto nyje te rendesishme, bllokimi nisi ne oren 10.00 dhe ka vijuar per rreth 2 ore. Gjate ketyre tubimeve, nuk pati incidente. Ne Çerme te Lushnjes gjithashtu pati grumbullim te njerezve. Levizja e automjeteve u bllokua dhe vargu i tyre arriti disa kilometra ne te dy drejtimet.

https://youtu.be/WTYKc_6YZSM