Ballina Vendi NAFTETARET E BALLSHIT: DERI TE HENEN PRESIM NJE MARREVESHJE, NE TE KUNDERT...

NAFTETARET E BALLSHIT: DERI TE HENEN PRESIM NJE MARREVESHJE, NE TE KUNDERT DO TE VAZHDOJME PROTESTAT

3

Do te presim deri te henen, pasi mund te arrihet nje marreveshje, ne te kundert do te vazhdojme protestat. Keshtu jane shprehur kete te enjte punonjes te Kombinatit te Perpunimit te Thelle te Naftes ne Ballsh, te cilet nje dite me pare zhvilluar nje nga protestat me te medha te te gjithe kesaj periudhe. Ata presin gjetjen e nje rruge te perbashket, mes shtetit, kompanise dhe naftetareve, dhe nese kjo gje nuk behet, atehere do te vijojne te protestojne edhe me forte.

https://youtu.be/3t5DSw9S7OQ