Ballina Vendi URDHRI I PSIKOLOGUT MBLIDHET NE FIER, QYTETARE: DENONCONI RASTET ABUZIVE

URDHRI I PSIKOLOGUT MBLIDHET NE FIER, QYTETARE: DENONCONI RASTET ABUZIVE

2

Edhe pse rasti I psikologes Elona Mecani nuk mund te pergjithesohet, urdhri I psikologut ka marr te gjitha masat per te parandaluar fenomente te tilla. Per Valbona Tresken, presidenten e udherit te psikologut, tashme rasti Mecani I takon organeve te drejtesise, por gjithcka I eshte percjelle komisionit te etikes dhe gjykimit disiplinor. Urdhri I psikologut u ndal Fier ne vazhden e  takimeve organizuar ne disa qytete, ku eshte bere edhe prezantimi I koordinatoreve lokal.

https://youtu.be/NyWl_2F04Ik