tvkombi
tvkombi

VERRIA ME LINJE TE RE UJESJELLESI DHE MATESA

Vendi

Publikuar ne:17:21 - 29/01/2019

Prej ditesh ndermarrja e Ujesjelles Kanalizimeve Fier po punon per shtrimin e  nje linje teresisht te re ujesjellesi per abonentet e fshatit Verri, te cilet prej me shuem se 3 dekadash kane vuajtur mungesen e  ujit te pijshem. Paralelisht me shtrimin e tubacioneve eshte duku u punuar edhe per vendojen e matesave, duke bere qe banoret te paguajne per sasine e ujit qe konsumojne, per te evituar faturat aforfe

https://youtu.be/vYeefI5tYd8

Ju sugjerojmë