tvkombi
tvkombi

UNIVERSITETI I VLORES, TRE DEGET QE RREZIKOJNE TE MOS HAPEN

Vendi

Publikuar ne:16:35 - 10/10/2018

Jane tre deget te cilet nuk kane njohur numer te konsiderushem kerkesash ne Universitetin e Vlores, cka mund te rrezikoj edhe moshapjen e tyre. Ne nje deklarate per mediat, rektori I ketij Universiteti Roland Zisi, eshte shprehur se ne juridik, ekonomik dhe infermieri kuotat jane plotesuar, ndersa ne deget kimi, fizike dhe matematike nuk plotesohet numri I nevojshem I studenteve.

 

 

 

https://youtu.be/hFxejlKOx6w

 

Ju sugjerojmë