Ballina Vendi VETEHELMIMI ME FOSTOKSINE, 12 VIKTIMA NE 3 MUAJ

VETEHELMIMI ME FOSTOKSINE, 12 VIKTIMA NE 3 MUAJ

2

Ne 3 muaj jane 12 viktimat e shkaktuara pas konsumimit te fostoksines. Sipas mjekut Lulëzim Banushaj , toksikolog në repartit e pathologjise së Spitalit Fier, ka nje rritje te fenomenit te veteflijimit nga pirja e fostoksines. Duke studiuar të gjitha rastet, mjeku ka theksuar se pjesa më e madhe e të vetëhelmuarve, përpara se të kryenin këtë akt kanë shfaqur lëkundje të personalitetit dhe gjënde depresive.

 

 

 

 

https://youtu.be/7DDvjb-Y1sY