Ballina Vendi UJESJELLESI NE AKSION, 8 GRUPE PUNEN NE TERREN PER TE KONTROLLUAR DEBITORET

UJESJELLESI NE AKSION, 8 GRUPE PUNEN NE TERREN PER TE KONTROLLUAR DEBITORET

3

8 grupe pune kane zbritur ne terren per te pare ligjshmerine e lidhjeve te ujit te pijshem ne Fier. Gjate fazes se trete te aksionit, qe ka nisur tashme, po verifikohen te gjithe ata abonente qe rezultojne ne listen e debitoreve, per te pare nese jane legalizuar apo jo me ndermarrjen e ujesjellesit. Vetem ne dy jave jane kryer 119 prerje, jane lidhur 1484 kontrata dhe jane bere 850 aktmarrveshje.

https://youtu.be/XcUwmBzUW0Q