tvkombi
tvkombi

“KERCIM NE BOSH”, PROMOVOHET LIBRI I AKTORIT DHE POETIT TIMO FLLOKO

Vendi

Publikuar ne:17:04 - 21/03/2018

Ka zgjedhur Biblioteken Publike “Dritero Agolli” ne Fier per te bere prezantimin e librit te tij “Kercim ne bosh”, poeti dhe aktori Timo Flloko. Ne prani te te ftuarve te shumte, jane lexuar pjese nga vepra e Fllokos, I cili mes te tjerash eshte edhe nje nder aktoret me te dashur te shqiptareve. Ky aktivitet ka ardhur nen kujdesin e vecante te Bashkise se qytetit e Fierit dhe kreut te saj Armando Subashi.

https://youtu.be/avRb4wPiorY

Ju sugjerojmë