tvkombi
tvkombi

TRANSPORTONIN KLANDESTINE, ARRESTOHEN DY PERSONA

Vendi

Publikuar ne:16:23 - 30/05/2018

Dy te rinj, perkatesisht 25 dhe 22 vjec jane arrestuar ne flagrance nga blute e Fierit pasi kane konsumuar vepren penale te dhenies se ndihmes per kalim te paligjshem te kufirit. Ne Automjetet e Mikel Hoxhes dhe Xhuljan Bullarit, jane gjetur 7 shtetas Siriane, te cilet kane hyre ne Shqiperi ne menyre te paligjshme.

 

 

 

https://youtu.be/G79uSZyfmAc

Ju sugjerojmë