Ballina Vendi 200 EURO PER NJE VEND PUNE, VIJOJNE DENONCIMET PER CIFTIN E MASHTRUESVE...

200 EURO PER NJE VEND PUNE, VIJOJNE DENONCIMET PER CIFTIN E MASHTRUESVE NE FIER

2

Edhe pse kane nje jave qe jane pas hekurave, denoncime per ciftin e mashtruesve Fisnik dhe Migena Kajolli vazhdojne. Ka qene nje tjeter qytetar, I cili I eshte drejtuar sektorit tw krimit ekonomi  e financiar nw Drejtorinw Vendore tw Policisw sw Fierit, duke kallwxhuar ciftin Kajolli se me ane te mashtrimit I ka marre nje sasi lekesh.

 

 

 

https://youtu.be/JXrNjFVksIs