Ballina Vendi “TRAGJEDIA E ÇAMERISE FLET”, HAPET EKSPOZITA NE FIER

“TRAGJEDIA E ÇAMERISE FLET”, HAPET EKSPOZITA NE FIER

2

Ne kuader te 28 vjetorit te krijimit te shoqates “Çameria” dega Fier dhe 106 vjetorit te shpalljes se Pavarsise Kombetare, ne mjediset e Galerise se Arteve ne Fier eshte celuar ekzpozita fotografike e mjeshtrit Skender Beqiri, nen titullin “Tragjedia e Camerise flet”. Miq e te ftuar, dashamires dhe perfaqesus te komunitetit çam qe jeton ne Fier, u ben pjese e kesaj ekspozite, ndersa shijuan nga afer punet e paraqitura ne te

https://youtu.be/GZvGjRG_Ed4