Ballina Vendi TERMETI NE KORÇE, BASHKIA FIER AKORDON FOND PER DEMET

TERMETI NE KORÇE, BASHKIA FIER AKORDON FOND PER DEMET

2

Keshilli Bashkiak Fier eshte mbledhur sot ne nje seance jashte radhe per te dhene ndihmen konkrete per familjet e demtuara nga termeti ne zonen e Korces. Keshilltaret e majte dhe te djathte kane votuar unanimisht per vleren financiare prej 3 milion lekesh te reja ne ndihme per keto familje.

https://youtu.be/_w8AGz8VTw4