Ballina Vendi BALILI: VIJON ZBATIMI I PROJEKTEVE TE MEDHA

BALILI: VIJON ZBATIMI I PROJEKTEVE TE MEDHA

2

Patosi dhe Njesite Administrative kane njohur projekte te rendesishme te cilat jane zbatuar, e per te tjere vazhdon puna intensivisht. Keshtu eshte shprehur kryetaja e Bashkise se Patosit Rajmonda Balili, e cila ka listuar perpara qytetareve te lagjeve “1 Maji” dhe “Naftetari”, ato cka jane bere ne te gjthe kete zone, ne sherbim te qytetareve dhe te permiresimit te jetetes se banoreve te Patosit.

https://youtu.be/JxVE_Sh16Io