Ballina Vendi 30 QERSHORI, QYTETARET: TE SIGURT PER TE VIJUAR PROJEKTET ME ARMANDO SUBASHIN

30 QERSHORI, QYTETARET: TE SIGURT PER TE VIJUAR PROJEKTET ME ARMANDO SUBASHIN

2

Gjate kater viteve Fieri ka njohur ndryshime rrenjesore, e keto ndryshime i takojne nje qyteti te madh  e ne zhvillim. Keshtu eshte shpehur kreu i bashksie Armando Subashi gjate turit te takimeve me banore te lagjeve “Apolonia”, “Kastriot”  “16 Prilli” dhe .  15 tetori, takime qe vijojne perdite.  Zgjedhjet e 30 qershorit jane nje hap i madh, hap i cili rikonfimon edhe nje here angazhimin e qeverise shqiptare per te vazhduar perpara me reformat e projektet e nisura, eshte shprehur Subashi.

https://youtu.be/_4TCYMfIh4E